Munkatársaink

Csörnyei Vilmos - Ügyvezetõ

csornyei.vilmos@hullamkarton-doboz.hu

Munkám 1996-tól cégünk zavartalan mûködésének és fejlõdésének megteremtése, illetve szervezetünk szolgáltatási folyamatainak összefogása, irányítása.


Csörnyei Ágnes - Kereskedelmi és Pénzügyi Vezetõ

csornyei.agnes@hullamkarton-doboz.hu

Feladatom cégünk pénzügyi hátterének fenntartása, melyet a bevételek-kiadások, beszerzési-, és eladási árak egyensúlyával teremtek meg. Ár érzékeny piacunkon komoly kihívást jelent az aktuális eladási árszint mellet a költségoldal kordában tartása, amely alapvetõ fontosságú cégünk zavartalan mûködéséhez.


Haraszti Zsuzsa - Irodavezetõ

haraszti.zsuzsa@hullamkarton-doboz.hu

Meghallgatom a kérdéseket, megtalálom és továbbítom a válaszokat melyekre partnereinknek és munkatársainknak szükségük van. Ügyfeleinktõl a megrendelések hozzám érkeznek, a kapcsolódó visszaigazolás, gyártási,- és szállítási határidõkre vonatkozó információk biztosítása a legfontosabb feladatom.


Szekeres György - Értékesítõ

szekeres.gyorgy@hullamkarton-doboz.hu

Rendelésre gyártunk dobozokat; az én feladatom jelenlegi és leendõ partnereket felkeresni, és megrendeléseket begyûjteni dobozok gyártására. Segítek megrendelõinknek kiválasztani az optimális csomagolási megoldást, mely magában foglalja a hullámkarton termék anyagminõségére, formájára, kivitelére, árfekvésére vonatkozó ajánlatok elkészítését.


Pongrácz Andrea - Termelésvezetõ

pongracz.andrea@hullamkarton-doboz.hu

Folyamatos zökkenõmentes termelés, a gyártási technológiák, és a teljesítési határidõk betartásával: ez a feladat számomra! Tapasztaltunk szerint a rugalmas, minõségi kiszolgálás mellett új elvárás a rövid átfutási idõ. Gyártás-tervezéskor mindezeket a látszólag egymással ellentmondó tényezõket hangolom össze oly módon, hogy a munkatársaimnak kiadott részfeladatok folyamatos munkát biztosítsanak számukra, a megrendelõk napi igényeinek teljesítése mellett.


...és a nem kevésbé fontos többiek...

Pack & Roll  munkatársak