PROJEKT

A PROJEKT ADATAI:

• A kedvezményezett neve: PACK & ROLL Csomagolástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság
• A projekt címe: A jövő technológiája a holnap fejlődéséért
• A szerződött támogatás összege: 25 935 181 Ft
• A támogatás mértéke (%-ban): 70,00%
• A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021. szeptember 30.
• A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00634

 

A projekt tartalmának bemutatása:


A Pack & Roll Csomagolástechnikai Kft. 1996-ben alakult. Fő profilunk tetőfenéklapolt /TFL/, és kimetszett papírdobozok célméretre történő gyártása, illetve más hullámkartonból készülő csomagolóeszközök, pl. tálcák, önzáró, kínáló-dobozok, iratgyűjtők, kínáló állványok, stb. készítése.

Célunk a piacon maradás, az új trendeknek való megfelelés, az erőforrás fejlesztés (ingatlan, eszközök, személyi) és az árbevétel növelése.

Cégünknél alacsony a fluktuáció, nyitottak a munkatársaink az új technológiák bevezetésére, megtanulására, az új gépekre a legalkalmasabb kollégáinkat képeztettük gépvezetőkké.Vevői portfóliónk a gazdaság széles körét lefedi, ennek köszönhetően a koronavírus járvány visszaesést nem okozott.

A továbbiakban is törekszünk a munkahelyek megtartására. A fejlesztés keretében beszerezni kívánt géppark jelentős mértékben kiváltja az eddigi kézimunkaerőt, anyagtakarékos módon a mellékidők és anyagmozgatási idők csökkennek.

Az így felszabadított kapacitásokat más részterületeken tudjuk hasznosítani, amely az üzemi hatékonyság növelheti.

A pályázatban szereplő gépek beszerzésével, a járvány megszűnésével felfutó gazdasági helyzetben, a már meglévő Simca-Engico gépsorunk termelékenységét a jelenlegihez képest 2-2,5-szeresére tudnánk emelni.

A műanyag csomagolásokat fokozatosan kivezetik a piacról, így növekszik az igény a papír alapú csomagoló eszközökre.

Jelen pályázat keretében beszerzett eszközök segítik munkatársainkat abban, hogy változatlan létszám mellett el tudják látni a kapacitás bővítéssel járó többlet feladatot és a technológiai megújulás mellett a szervezetfejlesztés tanácsadás igénybevételével optimalizáltuk a szervezet működési mechanizmusát.