Jó sört mindenkinek! – Praktikus és sokoldalú dobozban

Cégünk nem csak egyszínű tároló dobozokat gyárt, hanem igyekszünk az egyedi igényeket is kielégíteni. Idén nyáron egy különleges felkérést kaptunk a K&H Trans Kft.-től.

A  nyári akciójukhoz szerettek volna egy olyan sörös dobozt, ami nem csak jól néz ki, de könnyen is szállítható. A megrendelésre elkészített termék ofszet nyomot kasírozott kimetszett doboz volt, amit három ponton ragasztottunk.

Ami a másik különlegessége volt a csomagnak, hogy hat különféle sört tartalmazott és így a fogyasztó megkóstolhatta mindegyik típust és maga dönthette el, hogy melyik lesz a kedvence.

A doboz oldalán található lyukak a doboz hordozhatóságát segítik, ez többnyire ovális nyílás szokott lenni, de itt kicsit eltértünk a megszokottól, hogy még egyedibb legyen a termék.

Többször volt már hasonló megrendelésünk, de mindegyik tervezés mindig más és más. A kivitelezés többnyire azonos, de a grafika mindig változatos és új és új kihívás elé állít minket. Karácsony közeledtével az adventi design ami előtérbe kerül, nyáron és tavasszal pedig a strand és a buli hangulat köszön vissza a grafikákról.

Ennél a terméknél a grafikát a vevő saját grafikusa tervezte, a dobozt mi szabtuk a termékhez. Viszont ha van rá igény akkor a saját grafikusunk megvalósítja a megrendelőt álmait.