Macskabútor kartonból játékhoz, alváshoz, bújócskához

Cégünk, a Pack&Roll szereti a kihívásokat, és az egyedi feladatokat. Ezért nem csak tárolásra alkalmas dobozokat készítünk, hanem igyekszünk minden megrendelőnk igényét kiszolgálni, és különleges munkákat is elvállalni, mint például egy macskabútor elkészítése kartonból, amit a mancsbox.hu rendelt tőlünk.

A macskáknak készült dobozunk lehetőséget biztosít a négylábúaknak, hogy két végtelen lustálkodás között még játszani is tudjanak benne.

A cica lakás sík, kimetszett dobozokból álló szett, melyet a gazdi állíthat össze kedvencének. Így rengeteg varriációs lehetőséget biztosít, amit nehéz megunni.

Ennek a termékünknek az a másik különlegessége, hogy az egyik megrendelőnk találta ki (macskabox.hu), hogy hullámkartonból készítene macska játékot, amit lapra szerelve vehet meg a vásárló, így könnyű haza szállítani.
Otthon használhatja a kreativitását amikor összeállítja kis kedvence legnagyobb örömére.

Ennek a doboznak a tervezése úgy zajlott, hogy a vevő eljött és hozta a maga által megtervezett vázrajzokat, mi kivágtuk a mintákat, amit elvitt, átrajzolta, újból elküldte. Aztán megint eljött és mintákat vágatott. Ez több körben zajlott, mire a finomításokkal végzett. Körülbelül öt hónap zajlott le, mire elégedett lett a mintákkal, és a cica végre birtokba vehette az új játszóházát.

Ha felkeltette az ön érdeklődését is ez a termék, és hasonló egyedi elképzelést szeretne megvalósíttatni, akkor forduljon hozzánk bizalommal!